Платіжний сервіс Portmone: швидкі та безпечні грошові онлайн-перекази

Платіжний сервіс Portmone: швидкі та безпечні грошові онлайн-перекази

Одним із наших партнерів є платіжний сервіс portmone.com. Співпраця двох компаній дозволяє жителям, які користуються програмою Мій Дім Онлайн, оплачувати комунальні послуги онлайн одразу з особистого кабінету Мій Дім Онлайн. Житель бачить свої нарахування та сплачує їх, обравши зручний для нього платіжний сервіс. Для цього не потрібно виходити з Особистого кабінету та заходити в кабінет чи на сайт portmone.com.        

7 причин оплачувати рахунки через сервіс Portmone

Якщо ви прагнете оплачувати рахунки за послуги будь-коли й будь-де, рішення очевидне: скористатися сервісом Portmone. По-перше, ви оптимізуєте час, адже операції здійснюються онлайн. По-друге, ви впевнені в надійності й легкості процесу. Детальніше про причини популярності сервісу Portmone — у матеріалі.

Сервіс приймання платежів Portmone відкриває перед користувачами вагомі переваги.

1. Заощадження часу

Немає потреби вносити корективи у щоденний графік, щоб знайти банківський термінал. До того ж інтернет-платежі дають змогу уникнути можливих черг. Онлайн-транзакції не прив’язані до певного часу або місця. Переказати гроші через Portmone можна коли завгодно (рано вранці чи навіть вночі) й де завгодно (вдома, в офісі чи на відпочинку).

2. Легкість використання

Сервіс доступний цілодобово, а оплачувати рахунки можна з будь-якого пристрою, чи то смартфон, чи то планшет, чи то ноутбук. Необхідна лише банківська картка з позитивним балансом та доступ до інтернету.

3. Абсолютна безпека

Фінансові операції відповідають стандарту безпеки PCI DSS, який затверджено міжнародними платіжними системами Visa та Mastercard. Багатоступеневе шифрування запобігає витоку персональних даних при здійсненні платежу.

4. Швидке зарахування коштів

Оплата здійснюється без затримок — гроші надходять на той чи інший рахунок впродовж декількох хвилин.

5. Надійність

Підтвердження платежу — квитанція, яку клієнт отримує на e-mail відразу ж після здійснення транзакції. Авторизовані користувачі можуть завантажувати квитанції з архіву, де зберігається інформація про платежі за весь період після реєстрації.

6. Зручна оплата комунальних рахунків

Завдяки Portmone оплачувати комунальні рахунки з особистого кабінету Мій Дім Онлайн - простіше простого. Реквізити усіх надавачів послуг зберігаються у шаблонах оплат, тому не потрібно їх вписувати щоразу. Щоб знайти отримувача, достатньо ввести назву організації у пошуку. Квитанції, які підтверджують успішність операції, можна завантажити за потребою або замовити доставку поштою.

7. Вигідні умови

Для тих, хто прагне до максимальної економії, варто звернути увагу на пакет «Місяць». Всього за 25 грн на місяць є можливість оплачувати комунальні рахунки двох квартир без комісії. Пакет діє також для оплати рахунків за інтернет, телебачення, охорону й телефонію.

Які послуги можна оплатити за допомогою Portmone?

За допомогою сервісу Portmone можна:

  • оплачувати комунальні послуги;
  • оплачувати будь-який рахунок за реквізитами;
  • поповнювати баланс мобільного телефону;
  • переказувати гроші з картки на картку;
  • сплачувати штрафи ДАІ;
  • купувати автобусні, залізничні та авіаквитки;
  • купувати туристичні тури та різні бізнес-послуги.

Якщо Ваше ОСББ або управляюча компанія не користуються програмним комплексом Мій Дім Онлайн для виконання нарахувань та формування квитанцій, ви все одно можете користуватися послугами платіжного сервісу portmone.com.

 

Слідкуйте за новинами наших партнерів:

Сайт: https://www.portmone.com.ua
Фейсбук сторінка: https://www.facebook.com/Portmone.com.ua