Дія.Підпис - новий інструмент в Мій Дім Оnline для зручності управління будинком

Дія.Підпис - новий інструмент в Мій Дім Оnline для зручності управління будинком

Покращення сервісу

У Мій Дім Оnline завжди працюємо над удосконаленням наших послуг. Ми націлені на забезпечення нашим клієнтам інноваційних інструментів для зручного та ефективного управління багатоквартирними будинками. Цього разу ми реалізували функціонал, який дозволяє через нашу систему повністю організувати проведення зборів ОСББ, проведення опитування співвласників, підрахунку їх голосів та збереження результатів. Завдяки інтеграції сервісу Дія.Підпис співвласники можуть використовувати електронний підпис для підписання необхідних документів онлайн. 

Дія.Підпис - кваліфікований електронний підпис, який можна активувати у застосунку Дія за 1 хвилину. Для цього достатньо мати хоча б один біометричний документ у Дії: ID-картку, закордонний паспорт або посвідку на постійне чи тимчасове місце проживання. Щоб активувати Дія.Підпис потрібно обрати у застосунку Меню - Дія.Підпис - активувати Дія.Підпис і пройти перевірку за фото. І це все! Тепер можете використовувати Дія.Підпис у системі Мій Дім Online.

Нові перспективи для ОСББ та управляючих компаній

Завдяки останнім змінам в українському законодавстві, відкрилися нові можливості для використання електронних підписів у віртуальному середовищі. Зокрема, нововведення стосуються використання ЕЦП під час голосування, прийняття участі у зборах ОСББ в онлайн форматі, зменшення більшості голосів для прийняття рішень до 50%+, тощо. 

Зручність та безпека

Електронно-цифровий підпис гарантує високий рівень безпеки та повноцінну юридичну валідність. Це відкриває широкі можливості для проведення різноманітних операцій та угод без потреби у фізичній присутності, заощаджуючи час та ресурси. Завдяки сервісу Дія.Підпису ми забезпечуємо нашим клієнтам зручне та безпечне підписання документів онлайн. 

Тепер Мій Дім Online автоматизував процес організації загальних зборів ОСББ: починаючи від відправки повідомлення про загальні збори ОСББ, формування порядку денного, закінчуючи відстеженням результатів голосування співвласників, яке можна провести в електронному форматі з використанням ЕЦП. Дізнатися більше, як працює цей функціонал, можна за посиланням.  

Рух до майбутнього

Ми продовжуємо розвивати та удосконалювати наші послуги, реагуючи на нові можливості, щоб забезпечити нашим клієнтам тільки найкращі інструменти для управління будинками.

Разом з Мій Дім Оnline ви отримаєте доступ до найкращих інструментів управління багатоквартирними будинками. Давайте разом рухатися у майбутнє, наповнене комфортом та ефективністю для вашої організації.