ХІІ Всеукраїнський Форум ОСББ - актуальні теми та новітні рішення від експертів

ХІІ Всеукраїнський Форум ОСББ - актуальні теми та новітні рішення від експертів

ХІІ Всеукраїнський Форум ОСББ - місце зустрічі експертів, обговорення актуальних тем та презентації нових рішень в сфері управління ОСББ. Мій Дім Онлайн бере участь у Форумі, щоб поділитися цікавими ідеями та презентувати ноу-хау для сучасних управителів та керівників ОСББ. 

 

28 та 29 жовтня 2021 у Львові пройшов XII Всеукраїнський форум ОСББ. Подія об'єднала понад 600 учасників онлайн та оффлайн. На події виступило 45 спікерів, було проведено 18 панельних дискусій.

 

Велику увагу на Форумі ОСББ приділили питанням енергоефективності. Наприклад, голови ОСББ з Чорткова та Прилук поділилися своїм досвідом успішного  втілення енергомодернізації їх будинків за програмою “Енергодім”. Зокрема, в  старому  будинку на 68 квартир у Чорткові текли труби, гнила проводка та були великі витрати на опалення. Співвласники подали заявку на участь у програмі “Енергодім”, щоб утеплити фасад, дах та цокольний поверх. 3,9 млн грн - це вартість робіт по проєкту. 70% або 2,7 млн грн було повернуто Фондом енергоефективності відповідно до умов програми.  

 

Крім того, під час Всеукраїнського форуму ОСББ говорили про сучасні інструменти управління багатоквартирним будинком: про телеграм ботів, про онлайн опитування співвласників з використанням КЕП. Одним словом -  про діджиталізацію ОСББ.

 

Команда Мій Дім Онлайн на XII Всеукраїнському форумі ОСББ презентувала свій погляд на ведення абонентського обліку та представила свою останню розробку - віртуального  помічника-оптимізатора для бухгалтера, який підвищує ефективність роботи. 

 

Ознайомитися з презентацією можна нижче у форматі відео. Незабаром ми додамо до цієї статті відеозапис виступу представника Мій Дім Онлайн на Всеукраїнському форумі ОСББ. Не пропустіть.