Мій Дім Онлайн з партнерами надають більше можливостей для оплати комірного онлайн

Мій Дім Онлайн з партнерами надають більше можливостей для оплати комірного онлайн

В умовах воєнного стану ми дуже обмежені у свободі пересування. Іноді ми знаходимось за сотні кілометрів від своїх домівок. Тому можливості оплачувати послуги онлайн стають критично важливими. Мери деяких міст сповістили про лояльне ставлення до заборгованості по квартплаті. Але як свідомі українці ми з вами розуміємо, що від наших оплат залежить не тільки добробут в нашому будинку. Кожна оплата комунальних послуг - це підтримка сімей співробітників, які надають нам ці послуги, це податки, які конче необхідні нашій державі сьогодні.

 

Ми вдячні банківським установам та платіжним системам, які в непростий час продовжують працювати, щоб ми з вами могли сплатити за комірне, не виходячи з дому. На жаль, багато організацій комунального сектору, зокрема ОСББ, керуючі компанії, ЖБК та інші, суттєво обмежують такі можливості для своїх мешканців, бо вони не інтегровані з платіжними системами. Люди все ще отримують паперові квитанції, з якими вимушені прямувати у відділення банку,  що на даний час не завжди можливо.

 

Взаємодія з платіжними системами не є простим завданням, і більшість програм, які бухгалтери використовують для виконання нарахувань, не мають відповідного функціоналу.

 

Щоб полегшити роботу бухгалтерам та спростити процес оплати для мешканців, компанія Мій Дім Онлайн постійно шукає можливості розширити кількість своїх партнерів та надати користувачам нові зручні інструменти. Нещодавно компанія Мій Дім Онлайн додала у свій арсенал інтеграцію з monobank. Мешканці наших клієнтів тепер можуть сплачувати рахунки через відповідний додаток monobank, а бухгалтери - отримувати реєстри платежів у форматі, який автоматично завантажується в програму Мій Дім Онлайн. Як це виглядає – дивіться за посиланням.

 

Наші партнери – portmone.com.ua - для спрощення взаємодії з платниками розробили функціонал, який дозволяє організаціям завантажити Excel файл зі своїми нарахуваннями та надіслати мешканцям сповіщення з посиланням на онлайн квитанцію. Цю квитанцію мешканець може сплатити на сайті portmone.com.ua. Посилання відправляється за номером телефону або e-mail мешканця, що вказані в Excel документі.

 

Такий простий спосіб інтеграції з платіжною системою дозволяє бухгалтеру вручну заповнити шаблон, який надає portmone.com.ua, та суттєво спростити процедуру оплати мешканцям.

Дізнатися більше як працює функціонал можна за посиланням на відео.

 

Щоб скористатися такою можливістю, необхідно:

  1. зареєструватись на сайті portmone.com.ua, обравши тарифний план «Підключення без Договору»,
  2. заповнити свої платіжні реквізити,
  3. завантажити файл Excel із заборгованостями (шаблон файлу).

 

Додатковим бонусом буде відсутність комісії за використання сервісу, що стало можливим за підтримки платіжних систем Visa та Mastercard на період воєнного стану в Україні.

 

Бережіть своє життя, користуйтеся сучасними інструментами ведення нарахувань та сплачуйте регулярно та своєчасно, по можливості, комунальні послуги – це ваш внесок в підтримку життєдіяльності України.​