10 переваг роботи "в хмарі"

10 переваг роботи "в хмарі"

"Хмарні" сервіси - це інструменти та системи, що не потребують встановлення програми на комп'ютер і доступні для роботи через інтернет-браузер в будь-який час з будь-якого комп'ютера чи пристрою. Такі сервіси набувають все більше популярності в Україні та світі та використовуються в багатьох сферах господарської, бізнес-діяльності та навіть у сферах розваг.

 

Переваги хмарних сервісів

1. Не потрібно встановлювати жодного додатку на свій комп'ютер.
Вам не доведеться викликати майстра, або просити племінника невістки двоюрідної сестри, аби той через тиждень-другий завітав до Вашої оселі, щоб допомогти встановити та налаштувати якийсь ламаний файл з незрозумілим розширенням.

2. Витрати на обслуговування та на додаткове обладнання відсутні.
Не потрібно купувати або брати в оренду пристрої, тягнути дроти або встановлювати додаткові частини на Ваш персональний комп'ютер - достатньо лише браузеру, яким Ви звикли користуватися.

3. Швидкість впровадження та початку роботи.
Щоб почати роботу, необхідно виконати кілька кроків з інструкції налаштування і сервіс одразу готовий до використання. Жодних довготривалих налаштувань, активацій, складного запуску.

4. Зрозумілий інтерфейс.
Хмарні сервіси постійно оновлюются, впроваджуючи найкращі практики щодо досвіду користувача, роблячи використання системи інтуїтивно зрозумілою.

5. Безкоштовна технічна підтримка.
В абонентську плату хмарним сервісом зазвичай вже включена допомога оператора та, навіть, допрацювання за вимогою користувача. Не потрібно платити за додаткові невеликі покращення, а відповідь на питання щодо роботи системи можна отримати оперативно та безкоштовно стільки разів на день, скільки це необхідно.

6. Високий рівень обслуговування.
Такі сервіси розраховані на велику кількість користвачів, тому постійна підтримка як технічної сторони роботи системи, так і очікувань користувачів є важливою складовою успішності проекту. Таким чином, жодне звернення не залишається без відповіді, а виникаючі питання з технічної сторони вирішуються швидко і найчастіше навіть без помічання користувача.

7. Ясність та передбачуваність платежів.
Зазвичай, за використаннятакого сервісу, назначається абонентська щомісячна плата. Ії розмір, як правило, залежить від кількості позицій обслуговування (наприклад, особових рахунків) або від обраних модулів чи пакетів послуг. Кожного місяца (кварталу, року) Ви платите фіксовану суму без додаткових чи прихованих платежів.

8. Безкоштовні оновлення.
Не потрібно платити за майбутні поліпшення та виправлення у наступних версіях. Якщо додано новий, більш зручний функціонал, він доступний для Вашого акаунту миттєво, без будь яких додаткових встановлень чи оплат.

9. Відсутня плата за ліцензії та "ключі".
Власне, самы ліцензії та ключі також відсутні. Просто реєструєте свій логін та пароль, оплачуєте сервіс зручним способом і користуєтесь сервісом з будь якого персонального комп'ютеру, планшету або смартфону.

10. Високий рівень захисту інформації.
Ваші дані ніколи не зникнуть, тому що вони захищені професіними службами дата-центрів з резервним копіюванням та сучасною антивірусною системою. Це набагато більш надійний спосіб зберігання даних, аніж на власному ПК.

 

Програма Мій Дім Online - це хмарний сервіс, тому він має всі ці переваги, а також багато інших, безпосередньо пов'язаних з абонентським обліком. Будемо раді розповісти про них докладніше!