Співробітники

Для чого?

Якщо ви зареєстровані у ролі менеджера у системі Мій Дім Онлайн, ви можете надавати доступ до функцій системи своїм співробітникам, щоб розподілити роботу між ними.

Система передбачає наступні ролі користувачів (Див.Таблицю 1):

Таблиця 1

Роль

Доступ до функцій системи 

Коментар

Менеджер

Повний доступ до всіх функцій системи

При реєстрації підприємства користувач отримує статус менеджера

Бухгалтер

Повний доступ до всіх функцій системи

Крім редагування співробітників

Касир

Доступ до журналу операції та документу «Оплата через касу»

 

Технік

Доступ до сторінок:

  • Показники лічильника
  • Звернення мешканців

Користувач із статусом техніка може вводити показники лічильників та обробляти звернення мешканців із технічних питань

Супервайзер

Доступ до всіх сторінок системи виключно для читання. Не може вносити зміни у дані системи.

Дана роль використовується з метою контролю за діяльності адміністрації підприємства з боку громадських активістів. 

Ревізор

Доступ до всіх сторінок системи виключно для читання. Не може вносити зміни у дані системи, але може контролювати та вносити зміни у контент сайту спільноти

Використовується адміністрацією підприємства для контролю за діяльністю бухгалтера при реєстрації на тариф «Власний бухгалтер»

 

Початок роботи

1.Натисніть кнопку «Додати співробітника» та оберіть, яку роль ви хочете йому надати Мал.2.

Мал.2

2.Заповніть поле “Email” та натисніть кнопку «Зберегти». 

Якщо електронна адреса ще не зареєстрована в системі, на електронну адресу користувача прийде електронний лист з посиланням, за яким потрібно буде перейти, щоб підтвердити реєстрацію. Користувач має заповнити форму для реєстрації, вказавши електронну адресу (користувач може вибрати адресу електронної пошти, яка відрізняється від тієї, на яку надійшов лист), вказати пароль.

Видалення користувача

Для видалення користувача скористайтесь кнопкою «Видалити» та натисніть «ОК», щоб підтвердити операцію видалення користувача.

Видалення ролі менеджера

Щоб була можливість видалити роль менеджера, в компанії мають бути зареєстровані як мінімум два користувачі з роллю менеджера.

Якщо існує два або більше користувачів з роллю менеджера для компанії, то користувач з роллю менеджера може видалити свого колегу. Стає доступною кнопка для ролі менеджера Мал. 3.

Мал.3